Ті, хто живе у приватному будинку, мріє про те, щоб у них у будинку був басейн, яким вони змогли б користуватися цілий рік. Для того щоб побудувати такий басейн, вам необхідно ознайомитися з наступними рекомендаціями. Для дому найкраще використовувати стаціонарний басейн, який перебуватиме у певному місці, і не буде нікуди переноситися.

Для того щоб вода з басейну не йшла в землю, потрібно буде спочатку викопати котлован бажаного вами розміру. Потім на його дно потрібно буде покласти поліетиленову плівку, гідроізоляцію, а тільки після цього можна буде починати укладання стінок вашого басейну. Для цих цілей модно буде використовувати цеглу, яка згодом буде викладена плиткою.

Що стосується плитки, то найкраще, якщо вона матиме ребристу поверхню, щоб запобігти падінню. Також не потрібно забувати про те, що до басейну обов’язково має бути підключена вода, а також проведена каналізаційна система, яка дозволить при необхідності видаляти воду з басейну. Також басейн повинен бути оснащений очищувальною системою, яка постійно підтримуватиме воду в ньому чистою.